top of page

Lennart Mørk Hansen, Sønderborg (har forfattet romanen "Statisten", en roman der har fået gode anmeldelser og en flot lektørudtalelse)

Michael Byriel Flyvholm, Haderslev (debuterer med samtalebogen "Mig og morfar", en bog, der har vundet hjerter og fik TV tid hos God Morgen Danmark med fin diskussion af romanens tema: at bo hos morfar!)

Andrias Andreasen, Sønderborg (har skrevet den stærke og vilde ungdomsroman "Gøglergade", der har fået 4 ud af 5 stjerner fra Dinboganmelder og en fin anmeldelse fra Hans Christian Davidsen fra Kulturkapellet).

Peter Hellesøe, Als (har forfattet en yderst velskrevet roman, "Dybe spor", og romanen høster ros og anerkendelse fra læserne). Peter holder gerne foredrag om baggrunden for "Dybe spor".


Pauline Larsen, Tønder (skriver under pseudonym og har forfattet to romaner og en digtsamling, der forventes udgivet i vinteren 2024).

Ann Posselt, Rødekro (har oversat børnebogen "Snirklerne i granskoven" fra rigsdansk til sønderjysk dialekt).


Anne Charlotte Carlslund, opvokset på Als (har forfattet børnebogen "Snirklerne i granskoven". Børnebogen anbefales af bibliotekarer og har modtaget en lektørudtalelse helt uden kritik. 

bottom of page