Lennart Mørk Hansen, Sønderborg (har forfattet romanen "Statisten", en roman der har fået gode anmeldelser og en flot lektørudtalelse)

Michael Byriel Flyvholm, Haderslev (debuterer med samtalebogen "Mig og morfar", en bog, der har vundet hjerter og fik TV tid hos God Morgen Danmark med fin diskussion af romanens tema: at bo hos morfar!)

Andrias Andreasen, Sønderborg (har skrevet den stærke og vilde ungdomsroman "Gøglergade", der har fået 4 ud af 5 stjerner fra Dinboganmelder og en fin anmeldelse fra Hans Christian Davidsen hos Kulturkapellet).

Peter Hellesøe, Als (har forfattet en yderst velskrevet roman, "Dybe spor", og romanen er udgivet den 8. februar 2022. Vi holder Bogcafé sidst i marts 2022).

Hjørdis Faaborg, Guderup, Nordborg, (har skrevet en pragtpræstation af en dramadokumentar med titlen "Hvis jeg selv måtte bestemme" om dansksindede familiemedlemmer i den tyske 1. verdenskrig. Vi følger forfatterens oldeforældre Johannes og Frida og deres børn måned for måned igennem hele første verdenskrig i en dramadokumentarisk beretning uden sidestykke. ( Forventes udgivet i. oktober 2022).

Mette Kappel
(har skabt en utroligt fin og begavet digtsamling omhandlende barndommen i Sønderborg, en samling digte, der vidner om Mettes naturtalent som digter. Udgivelse forventes i foråret 2023)

Pauline Larsen, Tønder (skriver under pseudonym og har forfattet to romaner og en digtsamling, der forventes udgivet i foråret 2023)..

Ann Posselt, Rødekro (har oversat børnebogen "Snirklerne i granskoven" fra rigsdansk til sønderjysk dialekt).


Anne Charlotte Carlslund, opvokset på Als (har forfattet børnebogen "Snirklerne i granskoven". Udgivet i september 2021).